ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SPA ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 

photos4

SCENTAO OF ASIA TREATMENT :

Περιποίηση βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας για πρόσωπο και σώμα .Ζεστές, ηφαιστειακές πέτρες και αρώματα από εσπεριδοειδή ,θα δώσουν στο σώμα σας την απαραίτητη ζωντάνια και ενέργεια για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του προκλήσεις .

KHANYA OF AFRICA TREATMENT :

Αφρικανικές τελετουργίες ολοκληρωτικής χαλάρωσης για το πρόσωπο και το σώμα .Οι maracas ,τα πλούσια ζεστά λάδια και τα μαγικά αρώματα από την Αφρική, θα σας ταξιδέψουν νοερά στη Μαύρη Ήπειρο και θα διώξουν μακριά την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας .

SHADIVA OF INDIA GARSHAN :

Εξαιρετικά βαθιά απολέπιση σώματος σε συνδυασμό με ινδικές τεχνικές χαλαρωτικής μάλαξης .Πλούσιο λάδι περιποίησης από ινδική πασχαλιά και θρεπτικό αλάτι από τα Ιμαλάια ,καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος και το προετοιμάζουν για τα ακόλουθα προϊόντα περιποίησης .

SHADIVA OF INDIA KAPHA, PITTA, VATA FACIAL :

Εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου που χαλαρώνει πλήρως και απομακρύνει τυχόν εντάσεις από το δέρμα του προσώπου σας .Ενεργοποιήστε τα σημεία marma του κεφαλιού, αναζωογονηθείτε και βρείτε πάλι την ψυχική και σωματική ισορροπία σας.

SHADIVA OF INDIA ABHYANGA :

Χαλαρωτικό και ταυτόχρονα αποτοξινωτικό μασάζ σώματος με βάση τις περίφημες τεχνικές της Αγιουβέρδα . Ζεστό κερί και φυτικά έλαια αναμιγνύονται παρέχοντας μια πρωτόγνωρη και απολαυστική εμπειρία για το σώμα .

BΕLEZA DO BRAZIL VITALITY TREATMENT :

Διπλή περιποίηση προσώπου και σώματος εμπνευσμένη από την πιο ζωντανή χώρα της γης ,τη Βραζιλία . «Τροπική βροχή» και αρωματικά βούτυρα μασάζ θα ενυδατώσουν σε βάθος το δέρμα σας και θα χαρίσουν μια άκρως αφυπνιστική εμπειρία σε εσάς και τις αισθήσεις σας .

Μασάζ – Χαμάμ – Peeling αλάτων

Μασάζ σώματος

Περιποίηση σώματος – λεμφικό
Θεραπεία σώματος με φύκια
Λασποθεραπεία
Peeling -Ενυδάτωση σώματος
Peeling αλάτων
Peeling σώματος
Peeling αλάτων – μασάζ
Peeling αλάτων – χαμάμ
Σολάριουμ
Σοκολατοθεραπεία
Σταφυλοθεραπεία

Εγγραφή Newsletter