Είσαι single την ημέρα Του Αγ. Βαλεντίνου? Δες το θετικά!

Τι κι αν δεν έχεις σχέση στη γιορτή του έρωτα;

Οι singles ξέρουν να περνούν και μόνοι τους καλά! Δες το θετικά και μην πέσεις στο λάθος της κατάθλιψης των μοναχικών τύπων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρχικά, είναι φυσιολογικό εάν έχεις πρόσφατα μείνει μόνος-η να είναι μια δύσκολη μέρα για σένα, μην ξεχνάς όμως πως η ευτυχία και ο έρωτας έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Διατήρησε την πίστη σου.

Επιπλέον, απέφυγε για το δικό σου καλό και την ψυχική σου υγεία οποιαδήποτε επαφή με πρώην, προτίμησε να περάσεις τη μέρα με αγαπημένους σου φίλους, αν όχι με την οικογένειά σου.

Προσπάθησε να μην λειτουργείς αυτοκαταστροφικά. Αντιθέτως προσπάθησε να “εκμεταλλευτείς” αυτή την ελεύθερη φάση της ζωής σου για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Βγες και διασκέδασε.

Τέλος, τα Beauty studio αποτελούν την καλύτερη επιλογή για σένα αυτή τη μέρα. Κακόμαθε λίγο τον εαυτό σου, πρόσφερε του μια ημέρα γεμάτη σπα, μασάζ, περιποίηση άκρων ή κάνε ένα νέο χτένισμα που θα φέρει σίγουρη ανανέωση! Αγάπα τον εαυτό σου και δείξε του ότι τον εκτιμάς!

www.beautystudio.gr