Στο BEAUTY STUDIO στην Θεσσαλονίκη απολαμβάνετε υπηρεσίες με απόλυτο σεβασμό, βαθιά γνώση και εξαιρετική προσοχή σε κάθε απόπειρα παρέμβασης.

Ελάτε στο BEAUTY STUDIO και χαρίστε τις στον εαυτό σας!

Spa στην Θεσσαλονίκη

Για χαλάρωση, ευεξία ή σύσφιξη, το Beauty Studio θα σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο μασάζ και θεραπείες με τα πιο ποιοτικά υλικά. Από σοκολατοθεραπεία μέχρι peeling σώματος με άλατα, θεραπεία με φύκια ή χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια, θα αφυπνίσουν το σώμα σας και θα σας χαρίσουν την απαραίτητη ζωντάνια και ενέργεια που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Μανικιούρ: Επειδή κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη από την κορυφή μέχρι….τα νύχια, οι έμπειροι αισθητικοί του Beauty Studio αναλαμβάνουν την φροντίδα των χεριών σας και σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για την περιποίησή τους. Η σειρά ενυδάτωσης που σας προσφέρει το Ινστιτούτο αναζωογονεί τα χέρια σας και σας απαλλάσσει από τα σημάδια της κούρασης. Βερνίκια σε διάφορα χρώματα θα δώσουν στα νύχια σας λάμψη και ζωντάνια, βελτιώνοντας την εικόνα τους.

Πεντικιούρ:Η καλοκαιρινή εμφάνιση βγάζει στην επιφάνεια και τα κάτω άκρα και το Beauty Studio σας προσφέρει ένα πρόγραμμα πεντικιούρ που θα αφαιρέσει από τα πόδια σας τα νεκρά κύτταρα και θα τα κάνει περισσότερο ελκυστικά από ποτέ. Δοκιμάστε τα επιλεγμένα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης Babor και …..εντυπωσιάστε!

Φυτευτές Βλεφαρίδες

Αναζητάτε το πιο εντυπωσιακό βλέμμα? Νέα μέθοδος για φυτευτές βλεφαρίδες από το Beauty Studio! Τώρα κάθε βλέμμα θα μαγνητίζει όσο ποτέ!

 

[/content-right-aligned]

Εγγραφή Newsletter