ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

man4

 

Περιποίηση προσώπου από τις ειδικούς του Beauty Studio

που προσφέρει την αναγκαία φροντίδα για την επιδερμίδα κάθε άντρα.

Το δέρμα σας ταλαιπωρείται καθημερινά από το περιβάλλον, τον ήλιο και το stress.

Δοκιμάστε τις μεθόδους ενυδάτωσης και καθαρισμού του Beauty Studio για ένα δέρμα

καθαρό και υγιές!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

  • Καθαρισμός προσώπου express
  • Καθαρισμός προσώπου με ενυδάτωση και αντιστρές μασάζ σε πρόσωπο και αυχένα

PURE FACE TREATMENT:

Θεραπεία προσώπου για νεανικά λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα .Μειώνει άμεσα σπυράκια, φλεγμονές, μαύρα στίγματα και λιπαρότητα φανερώνοντας ένα δέρμα υγιές, χωρίς κοκκινίλες και αντιαισθητική γυαλάδα .

PURE SELECT FACE TREATMENT:

Εντατική θεραπεία για απαιτητικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες .Καταπολεμά ακαθαρσίες και ερεθισμούς από προβληματικές επιδερμίδες και παρέχει ελαστικότητα και σύσφιξη σε πρόσωπα με εμφανείς τις πρώτες ρυτίδες .Οι λεπτές γραμμές μειώνονται αξιοσημείωτα και η επιδερμίδα παρουσιάζεται πιο σφριγηλή και τονωμένη .

ΑNTI STRESS TREATMENT:

Θεραπεία προσώπου για την άμεση ανακούφιση και καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος .Απομακρύνει στη στιγμή ερεθισμούς, κοκκινίλες και φαγούρα και ενδυναμώνει ταυτόχρονα τις άμυνες προστασίας του δέρματος.

ΜOISTURE PLUS TREATMENT:

Απολαυστική και πλούσια ενυδάτωση για κουρασμένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες .Μια beauty flash treatment για κυρίες που δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στο ινστιτούτο αισθητικής τους .Άμεσα πιο ξεκούραστο και φωτεινό πρόσωπο!

SELECTION QUICK VITALITY:

Ώρα για να κακομάθετε τον εαυτό σας !Πολύτιμη περιποίηση με σαμπάνια και εκχύλισμα οινοζύμης που τροφοδοτεί το δέρμα με αμινοξέα ,βιταμίνες και μαγιά .Το δέρμα αναπλάθεται σε βάθος, η μικροκυκλοφορία ενισχύεται και το σύστημα δέσμευσης ελεύθερων ριζών ισχυροποιείται . Οι απαιτητικές επιδερμίδες αναδομούνται και ανακτούν ξανά, τη χαμένη νεανικότητα και ομορφιά τους.

FLUID CRASH TREATMENT:

Μια έκρηξη βαθιάς ενυδάτωσης και ανανέωσης για όλους τους τύπους δέρματος !Άμεση διείσδυση υπερενυδατικών και πολυθρεπτικών συστατικών .Το FLUID CRASH TREATMENT αποτελεί και τον καλύτερο για να προετοιμάσετε το δέρμα σας ώστε να δεχτεί και να εκμεταλλευτεί όλες τις δραστικές ουσίες των ακόλουθων προϊόντων περιποίησης.

Εγγραφή Newsletter