ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

antriki peripoiisi

Υπηρεσίες:

Καθαρισμός προσώπου express

Καθαρισμός προσώπου antistress

Θεραπεία ενυδάτωσης και αναζωογόνησης

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση μόνιμη με φωτόλυση

Μανικιούρ και πεντικιούρ

Απόλυτα ανδρική, απόλυτα αποτελεσματική με πρωτοποριακές φόρμουλες και το δυναμωτικό σύμπλεγμα Taurec: η σειρά ολοκληρωμένης ανδρικής περιποίησης της BABOR. Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το ξύρισμα, τον καθαρισμό και τη φροντίδα της επιδερμίδας. Περιέχει το μοναδικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα Taurec από ταυρίνη, λυκίσκο και σιβηρικό τζίνσενγκ. Ειδικά σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας ώστε να διατηρεί και να ενισχύει τη ζωτική της ενέργεια. Χαρίζει στην επιδερμίδα μια ελκυστική λάμψη ανεξάρτητα από την ηλικία της. Κομψός, αρρενωπός σχεδιασμός.

Για τον άνδρα στα καλύτερά του, η BABOR MEN έχει να προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες κομμένες και ραμμένες στις ανδρικές ανάγκες. Στα επιδέξια χέρια επιλεγμένων επαγγελματιών ομορφιάς, η δράση των πολύτιμων συστατικών των προϊόντων BABOR MEN μεγιστοποιείται.

Εδώ και εκατομμύρια χρόνια, η φύση φροντίζει για τη διατήρηση και την εξέλιξη της ζωής στη Γη. Η BABOR MEN αξιοποιεί αυτό το δυναμικό της ανεξάντλητης ενέργειας της φύσης για το καλό της επιδερμίδας και επιστρατεύει τη συνεργιστική δράση της ταυρίνης, του λυκίσκου και του σιβηρικού τζίνσενγκ δημιουργώντας το μοναδικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα TAUREC.

Η ταυρίνη, ουσία που απαντάται φυσικά στο δέρμα, χαρίζει στην κουρασμένη επιδερμίδα νέα ζωντάνια. Η κυτταρική μεμβράνη ενισχύεται στοχευμένα και τα επίπεδα υγρασίας σταθεροποιούνται. Ο λυκίσκος βοηθά σημαντικά στον περιορισμό της νευρικότητας και της εσωτερικής ανησυχίας. Τα ενεργά συστατικά αυτού του γρήγορα αναπτυσσόμενου αναρριχητικού φυτού έχουν προστατευτική και εξισορροπητική δράση, καθιστούν το δέρμα ανθεκτικότερο στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και του ξαναχαρίζουν την πολύτιμη υγρασία του.

Το σιβηρικό τζίνσενγκ είναι ένα φυτό με απίστευτες δυνάμεις, το οποίο ευδοκιμεί σε μια περιοχή με ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες σε υψόμετρο άνω των 800 μέτρων. Τα εκχυλίσματα αυτής της ανθεκτικότατης ρίζας ενισχύουν τις αντιστάσεις της επιδερμίδας έναντι του στρες και επιταχύνουν τους ρυθμούς ανάπλασης της. Έτσι, οι μικροτραυματισμοί από το ξύρισμα επουλώνονται έως και κατά 150% γρηγορότερα. Ο αρμονικός συνδυασμός αναζωογονητικής περιποίησης και τονωτικών μαλάξεων (π.χ. με το BABOR Buffalo Horn) ξυπνά το πνεύμα και το κρατά σε εγρήγορση. Εσείς αισθάνεστε φρέσκος, γεμάτος ζωντάνια, έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με νέες δυνάμεις και μεγαλύτερες αντοχές. Οι ευεργετικές θεραπείες με τα εκλεκτά λάδια και με τις επαγγελματικές μεθόδους εφαρμογής των προϊόντων ανάπλασης διώχνουν μακριά το στρες και την ένταση.

 

Εγγραφή Newsletter